Dina sparade recept

  • Du har inga sparade recept

Vad är detta?

Sök bland 20.000 recept

Hitta receptet till fredagsmyset eller lördagsfesten. Sök bland över 20.000 recept på nätet. Ange namn eller ingrediens (eller kombination) i fältet nedan.

Skicka in ditt eget recept här »

Renskavspasta för tråkiga måndagar

Renskavspasta för tråkiga måndagar

Skriv utSpara bland dina receptTipsa en vän om detta recept Källa: Anneli Herslöf
Renskavspasta för tråkiga måndagar

Ingredienser till renskavspasta för tråkiga måndagar

1 paket renskav
ca 1 dl färska (eller torkade) kantareller
1 hackad gul lök
2 ½ dl matlagningsgrädde
½ trekant ädelost
3-4 krossade enbär
1 tsk dijonsenap
ev lite mjölk
salt och peppar
färsk pasta
färsk parmesanost

Beskrivning till renskavspasta för tråkiga måndagar

Stek löken, renskaven och kantareller. Tillsätt matlagningsgrädden, smulad ädelost, de krossade enbären och dijonsenapen. Smaksätt med lite salt och peppar, koka ihop några minuter. Koka pastan och servera med renskavspytten och färsk grovt riven parmesanost.

Baromat recenserar

God med mycket viltkänsla och krämig ostsmak!

God med mycket viltkänsla och krämig ostsmak! Funkar lika bra till fredags- som måndagsmys

Senast visade Baromatrecept (med bild)

Renskavspasta för tråkiga måndagar

Renskavspasta för tråkiga måndagar

Renskavspasta för tråkiga måndagar Se receptet

Källa: Anneli Herslöf

Lax med mango och avocado/potatissallad

Lax med mango och avocado/potatissallad

Lax med mango och avocado/potatissallad Se receptet

Källa: Kaisa Rolfsman

Advocado med kyckling och champinjon

 Advocado med kyckling och champinjon

Advocado med kyckling och champinjon Se receptet

Källa: Rebecka Mattsson

Vittvin och avocado pasta!

Vittvin och avocado pasta!

Vittvin och avocado pasta! Se receptet

Källa: Louse Axelsson

Pestobakad kycklingfilé med ugnstekta potatisskivor

Pestobakad kycklingfilé med ugnstekta potatisskivor

Pestobakad kycklingfilé med ugnstekta potatisskivor Se receptet

Källa: Baromat

Godaste mackan!

Godaste mackan!

Godaste mackan! Se receptet

Källa: Sara Stålnacke