Dina sparade recept

  • Du har inga sparade recept

Vad är detta?

Sök bland 20.000 recept

Hitta receptet till fredagsmyset eller lördagsfesten. Sök bland över 20.000 recept på nätet. Ange namn eller ingrediens (eller kombination) i fältet nedan.

Skicka in ditt eget recept här »

Plommonspäckad bacon

Plommonspäckad bacon

Skriv utSpara bland dina receptTipsa en vän om detta recept Källa: Ann-Christine Bustad
Plommonspäckad bacon

Ingredienser till plommonspäckad bacon


Plommon utan kärnor-en påse ca 10st
Bacon 2pak
soltorkade tomater
Blå- eller vit mögelost ex brie
Tandpetare

Beskrivning till plommonspäckad bacon

Lägg ut bacon,lägg ett plommon på varje+lite ost+strimlad tomat.

Rulla ihop o stek i stekpanna eller långpanna i ugnen 200gr om man gör stor sats. Baconet skall bli lite knaprigt.

Åt bla detta i Barcelona på en Tapasbar,helt otroligt gott

Baromat recenserar

Det här var helt otroligt gott

Det här var helt otroligt gott. En underbar smaksensation som formligen smälter i munnen. Vi testade både blåmögelost och vitmögelost ( brie) och båda varianter blev lika super goda och gick åt i ett nafs Tips! Det räcker gott med en halv baconskiva till varje paket.

Senast visade Baromatrecept (med bild)

Plommonspäckad bacon

Plommonspäckad bacon

Plommonspäckad bacon Se receptet

Källa: Ann-Christine Bustad

Gratinerade rökta musslor på varm hönökaka

Gratinerade rökta musslor på varm hönökaka

Gratinerade rökta musslor på varm hönökaka Se receptet

Källa: Baromat

Chilifrästa jätteräkor med saffransdipp

Chilifrästa jätteräkor med saffransdipp

Chilifrästa jätteräkor med saffransdipp Se receptet

Källa: Elinor Neselius

Smörstekt grön sparris med parmesanost och pinjenötter

Smörstekt grön sparris med parmesanost och pinjenötter

Smörstekt grön sparris med parmesanost och pinjenötter Se receptet

Källa: Baromat

Spenat och ostpirog

Spenat och ostpirog

Spenat och ostpirog Se receptet

Källa: stina hansson

Kycklingfilé med medelhavssmak

Kycklingfilé med medelhavssmak

Kycklingfilé med medelhavssmak Se receptet

Källa: Bodil Näslund