Dina sparade recept

  • Du har inga sparade recept

Vad är detta?

Sök bland 20.000 recept

Hitta receptet till fredagsmyset eller lördagsfesten. Sök bland över 20.000 recept på nätet. Ange namn eller ingrediens (eller kombination) i fältet nedan.

Skicka in ditt eget recept här »

pancetta-inlindade dadlar

pancetta-inlindade dadlar

Skriv utSpara bland dina receptTipsa en vän om detta recept Källa: Stefan Karlsson
pancetta-inlindade dadlar

Ingredienser till pancetta-inlindade dadlar

20 st stora dadlar
10 skivor pancetta (eller bacon)
2 msk matolja

Beskrivning till pancetta-inlindade dadlar

Värm ugnen till 225° C. Kärna ur dadlarna och halvera pancettaskivorna (eller baconskivorna). Linda en halv skiva runt varje dadel, fäst med en tandpetare. Lägg de inlindade dadlarna i en ugnsfast form med lite matolja i botten och stek dadlarna i ugnen tills pancettan/baconen har fått fin färg. Lägg dadlarna på hushållspapper för att få bort överflödigt fett från stekningen. Servera dadlarna nystekta.

Baromat recenserar

Så enkelt och så gott

Dadlar bakade i ugn med lufttorkad skinka eller bacon är en helt oslagbar kombination och ett måste på ett lyckat tapasbord. Så enkelt och så gott.

Senast visade Baromatrecept (med bild)

pancetta-inlindade dadlar

pancetta-inlindade dadlar

pancetta-inlindade dadlar Se receptet

Källa: Stefan Karlsson

Lyxig lax med avokado och smak av ingefära

Lyxig lax med avokado och smak av ingefära

Lyxig lax med avokado och smak av ingefära Se receptet

Källa: Baromat

Gratinerade rökta musslor på varm hönökaka

Gratinerade rökta musslor på varm hönökaka

Gratinerade rökta musslor på varm hönökaka Se receptet

Källa: Baromat

Marinerad getost med pinjenötter och Serranoskinka

Marinerad getost med pinjenötter och Serranoskinka

Marinerad getost med pinjenötter och Serranoskinka Se receptet

Källa: Baromat

Kyckling med parmskinka och balsamicosås

Kyckling med parmskinka och balsamicosås

Kyckling med parmskinka och balsamicosås Se receptet

Källa: Andreas Ekeskär

Het kyckling

Het kyckling

Het kyckling Se receptet

Källa: Alexandra Naumer