Dina sparade recept

  • Du har inga sparade recept

Vad är detta?

Sök bland 20.000 recept

Hitta receptet till fredagsmyset eller lördagsfesten. Sök bland över 20.000 recept på nätet. Ange namn eller ingrediens (eller kombination) i fältet nedan.

Skicka in ditt eget recept här »

Ingrediensguiden

Välj ingredienskategori med flikarna ovan för att visa alla recept med en viss ingrediens

Visar nr: 1 - 3 (Totalt: 3 st) Vi har 3 recept med kungsfisk

Pasta med kyckling, fetaost och pesto

Pasta med kyckling, fetaost och pesto

Ger 4 portioner , , 500 g kycklinglårfiléer , 1 msk smör el olja , 300 g penne ... Se hela

Plommonspäckad bacon

Plommonspäckad bacon

Plommon utan kärnor-en påse ca 10st , Bacon 2pak , soltorkade tomater , Blå- eller vit mögelost ex brie , Tandpetare ... Se hela

guacazola

guacazola

2 st avocado, 100 g gorgonzola, 2-3 droppar citronjuice, 2-4 skivor mörkt bröd, ... Se hela

kyckling och avokadopasta

kyckling och avokadopasta

för 2 personer (minst), Pennepasta, 1/2 grillad kyckling i mindre bitar/kuber, 1/2 paket bacon i små bitar, 2 klyftor vitlök ... Se hela

Pestobakad kycklingfilé med ugnstekta potatisskivor

Pestobakad kycklingfilé med ugnstekta potatisskivor

2 personer , 6 st potatis(ca 3 per person) , 2 st kycklingfilé (1 per person) , 1/2 liten burk Pesto , olivolja ... Se hela

Smörstekt uer
Ingredienser: 600 g fjällad, urbenad uer (kungsfisk), alternativt gös eller abborre, 2 msk smör, 2 tsk salt, 1/2 tsk svartpeppar, Gräslökssås: ...
Spara bland dina recept
Källa: ICA-Kuriren
Pocherad sik i räkcouscous med saffranscreme
Ingredienser: 0,6 kg sik, eller kungsfisk, lax, regnbåge, öring, röding , 0,5 l grönsaksbuljong, 0,5 l couscous, 1 st rödlök, i klyftor, 125 g fryst bladspenat, urkramad, grovhackad ...
Spara bland dina recept
Källa: Tasteline
Havsabborre med basilikasås
Ingredienser: 3 schalottenlökar, 500 g färsk bladspenat, väl sköljd (två paket fryst, tinad spenat går också bra), 1 msk smör, ca 1/2 tsk salt, 1-2 krm svartpeppar ...
Spara bland dina recept
Källa: ICA-Kuriren