Dina sparade recept

 • Du har inga sparade recept

Vad är detta?

Sök bland 20.000 recept

Hitta receptet till fredagsmyset eller lördagsfesten. Sök bland över 20.000 recept på nätet. Ange namn eller ingrediens (eller kombination) i fältet nedan.

Skicka in ditt eget recept här »

Baromat.se
Vallgatan 4
411 16 Göteborg

E-post:

Baromat - guiden för finsmakare och livsnjutare

Baromat är skapad ur ren matglädje. Vårt eget intresse för god mat och då speciellt god "plockmat" är källan som inspirerat denna webbplats. Vi kan själva helt enkelt inte få nog av härliga och spännande recept och tips på allt från tapas, antipasti, meze till det traditionella svenska smörgåsbordet. Välkommen att inpireras du också!

Sök bland över 20.000 recept

Baromat gör det enkelt för dig att hitta ditt favoritrecept, oavsett om du söker efter en alldeles enastående "tapasbuffé" till lördagsfesten eller om det extra god oxfilé till fredagsmyset. Vi har indexerat upp över 20.000 recept från svergies största aktörer i en och samma databas. Sök på recept eller ingrediens och en "buffé" av passande recept presenteras direkt i sökresultatet. Ett kort klick bort så befinner du dig direkt på källan och kan ta del av hela recepten inklusive tillagningsinstruktioner.

Antal recept som vår indexeringsmotor söker igenom utökas kontinuerligt från dessa källor:

 • Arla
  Arla Foods är Europas största mejeriföretag med ett brett sortiment av mejeriprodukter av högsta kvalitet. Bland produkterna finns mjölk, filmjölk, yoghurt, hårdost, dessertost, fetaost, matfett, Cottage Cheese och Crème fraiche. I sortimentet finns även gräddprodukter, pulverprodukter och juicer.
 • Coop
  Coops vision är att skapa en bättre och tryggare vardag genom lönsamma, medlemsägda butiker. Med bättre menar de bra utbud, bra priser och god service. Med tryggare menar de god produktkvalitet, ärlig produktinformation, höga krav på etik, miljö och hälsa.
 • ICA
  ICA-koncernen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med cirka 2 300 egna och handlarägda butiker i Sverige, Norge och Baltikum.
 • ICA-Kuriren
  Icakuriren är en bred tidning för den moderna familjen. Det är inte en tjusig tidning som ska ligga framme på soffbordet. Icakuriren är en tidning man ska ha användning av.
 • MAT
  SVT's kategori för Mat och dryck
 • Tasteline
  Tasteline är Sveriges största oberoende sajt om mat och dryck, med cirka 450 000 unika besökare i månaden. På Tasteline får användaren kostnadsfri tillgång till en databas med drygt 6000 recept och hundratals artiklar som orienterar besökarna inom mat, dryck, fest och hälsa.
 • Menyse
  Menyse är en gratis Internettjänst om mat och dryck, finansierad av sponsorer. Deras mål är att det skall vara enkelt att finna bra recept och fakta och att man skall få svar på alla frågor om mat och dryck.
 • Norrmejerier
  Norrmejerier är en ekonomisk förening som ägs av våra c:a 980 medlemmar i Norrbotten, Västerbotten och norra Ångermanland. Med sammantaget 23 000 välmående kor producerar vi ca 190 ton mjölk per år.
 • Årets Kock
  Årets Kock har som mål att främja svensk matkultur, vilket görs bland annat genom gästspel på företagsfester, kurser för matglada amatörer, besök på restaurangskolor, i TV:s matprogram och genom kokböcker.

Undrar du något om Baromat eller vill att din receptsamling skall inkluderas i vår indexeringsmotor? Tveka inte att kontakta oss på adress: , eller fyll i formuläret på sidan Kontakta oss.

Smaklig måltid!